donderdag 22 november 2007

Fraser Island


Fraser Island was AWESOME!!!! Echt superleuke mensen in de groep, grappige gids en prachtige natuur. Zelfs een paar dingo's gezien.. best wel angstaanjagende beesten als get mij vraagd. Ziet eruit als een hond, is eigenlijk familie van de wolf en gedraagd er zich ook naar :)


Tot zover mijn kort verslag :) Nu op weg naar Airlie beach en dan drie dagen varen op de Witsundays en snorkelen in Great Barrier Reef! Hoewel ik daar ni al te scheutig op ben.. Heb vernomen van locals dat er nogal veel haaien zitten deze tijd van het jaar. Dus da valt nog te bezien of ik in da water spring of niet :)



Toch al wat fotokes nu... te beginnen metde prachtige sunrise (ben er voor opgestaan om 4 uur snachts en het was de moeite!)

x

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Schoon fotokes !

En moest ge dit nog lezen : als ge gaat snorkelen : zeker een volledig bedekkend rubber pak dragen (zal wel aanwezig zijn), want de haaien daar gedragen zich netjes (de grote witte zit veel dieper - die zou zich alleen maar kwetsen aan de koralen daar ...), maar het zijn vooral de kwalletjes waar je moet tegen beschermd zijn - the Stingers, zoals ze die daar noemen ...

have fun !

paps

Stephanie zei

Man man man!!!! Ik ben serieus wa aan't missen daar precies. Ge sta ook gewoon voor zo'n doek als in films ofzo, da ziet er een beetje unreal uit! Ach ja, we beginnen u hier ook wel harder en harder te missen zenne....
Dikke kus voor mn kitkundje
x

Stephanie zei

Seg kleine, wanneer laat ge nog is iets van u horen? Tis stil aan den andere kant van de wereld zenne!
Dikke kus
Bouwpoep

Anoniem zei

Ofwel verdwaald in 't regenwoud, ofwel kei-hard aan 't genieten :-). Laat die foto's maar komen dus!
Bart